NÄDALA TEOS: Sandra Kosorotova. T R A N C E D E N D A N C E

Teose „Sandra Kosorotova. T  R  A  N  C  E  D  E  N  D  A  N  C  E“ lähtepunktiks on kunstniku isiklik kogemus kohaliku eesti-vene reiviskeenega 2000. aastate alguses – täpsemalt tema tähelepanek, et paljud kunagised aktiivsed Lasnamäe reivipidudel käijad hakkasid järgmisel hetkel huvi tundma krišnaismi ja teiste vaimsete praktikate vastu. Tekstiilivaibana loodud mõttekaardil spekuleerib Kosorotova reivikultuuri, rahvuse, klassi ja religiooni vaheliste seoste üle, kaardistades nii ka laiemalt kohalikku kultuurimälu. Teos on loodud käesolevale näitusele. Sandra Kosorotova (1984) on kunstnik ja disainer, kelle peamisteks vahenditeks on tekstiil, tekst ja graafiline disain, mida ta rakendab sageli isiklikku ja ühiskondlikku materjali põimivates projektides.

A WordPress.com Website.