Kunstinäitusele kodust lahkumata – Kumu alustab virtuaaltuuride sarjaga

Eesti Kunstimuuseumi kõik filiaalid ja raamatukogu on seoses kehtiva eriolukorraga ajutiselt suletud. Et ootamatult suletud näitused siiski võimalikult paljude kunstihuvilisteni jõuaksid, oleme Kumus alustanud tegevust, et luua võimalus tutvuda interneti kaudu näitustega, mis praegu suletud muuseumihoones peidus on. Esimese pääsukesena tutvustame teile põhjalikult üht käimasoleva hooaja suurprojekti, koostöös Ateneumi kunstimuuseumiga valminud näitust “Eneseloomine. Emantsipeeruv naine Eesti ja Soome kunstis” (kuraatorid Tiina Abel ja Anu Allas). Klõpsake pildile allpool või siia, et liikuda näituse lehele meie veebis.

Järgmisel nädalal on meil teile juba rohkem pakkuda, oodake uudiseid!

eneseloomine veebis

A WordPress.com Website.